Грундове и шприцкитове

 

полезна информация
Техничеса информация - нанасяне, съхнене, шлифоване
Причини за дефектите и тяхното предотвратяване

грунд праймър low voc

MOBIHEL Праймър low VOC

Еднокомпонентен бързосъхнещ грунд с трайни антикорозионни свойства, подходящ за нанасяне върху стоманена и алуминиева повърхност, както и върху поцинкована ламарина.
colomix prime

COLOMIX грунд 5+1 и втвърдител COLOMIX 5+1

Серията COLOMIX се предлага като по-изгодна от финансова гледна точка алтернатива. Еднокомпонентен бързосъхнещ грунд COLOMIX грунд 5+1 е с трайни антикорозионни свойства. Подходящ е за нанасяне върху стоманена  и алуминиева повърхност, както и върху поцинкована ламарина. Продуктът се съчетава с втвърдител COLOMIX 5+1

MOBIHEL 2К шприцкит 3:1 универсал low VOC

Използва се едновременно в качеството на грунд и шприцкит в процеса на боядисване на автомобили. Има отлични антикорозиони свойства.

MOBIHEL 2K HS 4:1 Компактпраймър (шприцкит) low VOC

Продуктът е ефективен за приложение едновременно в качеството на грунд и шприцкит в системата за покритие с отлична антикорозионна защита за боядисване на автомобили.

MOBIHEL 2K HS 4:1 Компактпраймър (шприцкит) зимен (WINTER) low VOC

Продуктът е едновременно грунд и шприцкит и притежава добра защита против корозия. Явява се разновидност на MOBIHEL 2K HS 4:1 Компактпраймър (шприцкит) low VOC по отношение на по-широкия температурен диапазон при работа. В комбинация с MOBIHEL 2К втвърдител 750 W може да се прилага при ниски температури до +5°C.

MOBIHEL 2K Втвърдител 750 W

Продуктът се ползва като компонент към MOBIHEL 2K HS 4:1 Компактпраймър (шприцкит) зимен (WINTER) low VOC при температура на нанасяне между 5°C и 18°C.

MOBIHEL 2K Втвърдител 700

Продуктът се ползва като компонент към всички MOBIHEL 2K шприцкитове при температури на нанасяне между 18°C и 27°C.

MOBIHEL Aнтикор low VOC

Eднокомпонентно покритие на основата на модифициран колофон и каучук предназначено за защита на шасито на автомобила от удари на камъчета. Покртието е устойчиво към влиянието на сол, влага, масла и бензин.

MOBIHEL Aнтикор за защита на кухини low VOC

Eднокомпонентно покритие на основата на натурални и синтетични восъци с отлични антикорозионни свойства. Нанася се с цел предпазване на кухини като прагове, вежди, греди и др. Върху него не се боядисва.

MOBIHEL ПЕ Кит - течен low VOC

Двукомпонентен полиестерен течен кит, ефективно приложим за изравняване на големи неравности върху стоманена или китована ламарина.

MOBIHEL 2K еластик адитив VOC

MOBIHEL 2K еластик адитив VOC се добавя към компонент «A», за да се повиши еластичността на покритието.