Полиестерни китове

 

полезна информация
Техничеса информация - съотношение, съхнене, шлифоване
Причини за дефекти и тяхното предотвратяване в процеса на китоване

MOBIHEL ПЕ кит

Двукомпонентна полиестерна изравняваща маса с относително груба структура. Продуктът е предназначен за изравняване на големи участъци от стоманена ламарина и няколко вида пластмаси.

MOBIHEL ПЕ кит SOFT

Двукомпонентна полиестерна, изравняваща маса с фина структура, чието предназначение е обработката за големи участъци стоманена ламарина. Кита не е порест, след шлифоване не остават драскотини и не потъва(сляга)с времето.

MOBIHEL ПЕ кит universal

Двукомпонентна полиестерна, изравяваща маса с отлична адхезия към повърхности от различен тип, предначена за обработване на големи участъци стоманена, поцинкована или алуминиева повърхност.
кит със стъкловлакна

MOBIHEL ПЕ кит със стъклени влакна (влакнест)

Двукомпонентна полиестерна изравняваща маса с изразена груба структура, предназначена за изравняване на големи участъци стоманена ламарина. Продуктът се ползва успешно и за изравняване на дупки от ръжда (до 1 см2).
кит pe alu

MOBIHEL ПЕ кит ALU

Двукомпонентна полиестерна изравняваща маса, с относително груба структура с добавка на частици алуминий (Alu). 
Продуктът е предназначен за изравняване на големи участъци стоманена ламарина, като особено уместно е приложението му в зоните на заваръчните шевове и участъците на капака на автомобила.
кит фин

MOBIHEL ПЕ кит фин

Двукомпонентна полиестерна изравняваща маса с фина структура, предназначена за изравняване на малки участъци след нанасяне на 2К шприц кит. Обработва успешно даскотини, шупли и други неравности от този тип.
кит за пластмаса

MOBIHEL ПЕ кит за пластмаса

Двукомпонентна полиестерна изравяваща маса с относително груба структура и добра еластичност при шлифоване, предназначена за изравняване на участъци на пластмасови части ( брони, огледала, спойлери и др.)