Двуслойнa система за боядисване

полезна информация
Причини за дефектите и тяхното предотвратяване при двуслойно и трислойно боядисване

Mobihel база микс

MOBIHEL база MIX

MOBIHEL база MIX-ове са  компоненти, с чиято помощ се приготвят ефектни или неефектни цветове на основата, които са първи слой, при двуслойно боядисване. Посредством боите за смесване на основата  на ефектни пигменти (алуминий, перли) се постигат разнообразни визуални ефекти.

Приготвената MOBIHEL база се използва в комбинация с MOBIHEL 2K безцветен лак матов или MOBIHEL 2K 2:1 безцветен лак за финално боядисване на леки автомобили и други транспортни средства.

Желания цвят се приготвя по желание на клиента. Професионалистите – служители на Хелиософ ЕООД с удоволствие ще Ви помогнат да постигнете цветове, по- богати от фантазия.

MOBIHEL разредител за база 3100

MOBIHEL разредител за база 3100

Използува се при температури от +18°C до + 27°C. Разновидности на продукта са MOBIHEL 2K бавен разредител за база 3300 и MOBIHEL 2K бърз разредител за база 3500.
COLOMIX разредител за база

COLOMIX разредител за база

COLOMIX разредител за база е адекватен по качество аналог на MOBIHEL разредител за база 3100. Продуктите от серията COLOMIX се отличават със изгодните си цени.

лак против надраскване

MOBIHEL 2K 2:1 безцветен лак anti scratch

Продуктът се прилага за ремонтно боядисване на леки автомобили, окончателно боядисване на автобуси и камиони.Нанася се върху MOBIHEL база и MOBIHEL HYDRO база.
Комбинира се с MOBIHEL 2K втвърдител 1100

Бърз вариант на MOBIHEL 2K 2:1 безцветен лак anti scratch е MOBIHEL 2K 2:1 „бърз” безцветен лак anti scratch.

лак против надраскване

COLOMIX безцветен лак 2+1 и COLOMIX втвърдител 2+1

Продуктът се прилага за ремонтно боядисване на леки автомобили, окончателно боядисване на автобуси и камиони.Нанася се върху MOBIHEL база и MOBIHEL HYDRO база.
Комбинира се с COLOMIX  втвърдител 2+1

лак low voc

MOBIHEL 2K HS 2:1 безцветен лак low VOC

Лакът е предназначен за боядисване на леки автомобили, завършващо боядисване на кабини на камиони и автобуси.
hs втвърдитрел

MOBIHEL 2K HS втвърдител 4100; 4500

Втвърдители на MOBIHEL 2K HS 2:1 безцветен лак low VOC при работна температура от + 18°C до +27°C.
лак матов

MOBIHEL 2K безцветен лак матов low VOC

Продукт с висока степен на матовост (5-15% блясък), висока еластичност, отлична механична и химическа устойчивост, отлично приложим за боядисване на пластмасови детайли с малки размери (броня, корпус на огледало, декоративни планки и др.)

Лакът е съвместим с останалите безцветни лакове с търговската марка MOBIHEL, което дава възможност за получаване на различни степени на матов ефект.