Продукти за фасади

Обработката на външни стени е основна част от превръщането на всяка сграда в произведение на изкуството. Защтитата и декорацията на вътрешните стенни, бетонни или фасадни повърхности се поверява на продуктите с бранд SPEKTRA. Консултантите на Хелиософ ЕООД ще Ви помогнат да направите правилния избор и да сегментирате етапите на работа според специфичните Ви нужди и желания.

За детайлна информация за продуктите според тяхното приложение и как се комбинират един с друг, моля погледнете сравнителната таблица.

акрилна импрегнация

SPEKTRA Акрилна фасадна боя

Окончателно покритие за стари и нови фасади, както и за вътрешни стенни повърхности. Приготвено на водна основа, има добра покривност и устойчивост на агресивна атмосфера.
знак за еко продукти - рибка, плуваща в слънце Природо-съобразен продукт
Покривност 1 л / 3 - 4 м2 при двуслойно нанасяне
система Heliomix SPEKTRA Акрилна фасадна боя се оцветява в множество цветови нюанси съобразени с вкуса на клиента благодарение на Смесителна система Heliomix.
Нанасяне
боя за вътршно боядисване

SPEKTRA Боя за бетонни огради

Декоративна и защитна боя, предназначена за вътрешни и външни водоизолирани непешеходни бетонни повърхности, като цокли, огради и други бетонни елементи. Отличава се с устойчивост на атмосферни въздействия и UV лъчи. SPEKTRA боя за бетонни огради има матова повърхност и може да се почиства с вода и обикновени почистващи препарати.
знак за еко продукти - рибка, плуваща в слънце Природо-съобразен продукт
Покривност 1 л / 4 - 5 м2 при двуслойно нанасяне
система Heliomix SPEKTRA Боя за бетонни огради се оцветява в множество цветови нюанси съобразени с вкуса на клиента благодарение на Смесителна система Heliomix.
Нанасяне
биоцидно средство Sanitol

SPEKTRA Акрилна мазилка

Защитно-декоративна акрилна мазилка от типа „зърнеста” и „драскана”, предназначена за нанасяне върху стенни повърхности на закрито и открито. SPEKTRA Акрилна мазилка e устойчива на атмосферни въздействия, триене, паропропусклива, еластична и удароустойчива, дължащо се на използването на силно свързващо вещество, осигуряващо също така по-ниския разход на материал при нанасяне. Убедете се сами в нейните качествени и ценови предимства. Предлага се в различна едрина: 1,0мм, 1,5мм, 2,0мм, 2,5мм.
знак за еко продукти - рибка, плуваща в слънце Природо-съобразен продукт
Приложение Мазилката се нанася върху грунд, строителни лепила, бетонна повърхност или топлоизолационни плоскости. Препоръчително е преди нейното нанасяне да се положи SPEKTRA Основно покритие.
Покривност В зависимост от зърнестия характер на материала:
 
Размер на зърното (мм) 1,0 1,5 2,0 2,5
Разход (кг/м2) 2,5 3,0 3,0 3,5

система Heliomix SPEKTRA Акрилна мазилка се оцветява в множество цветови нюанси съобразени с вкуса на клиента благодарение на Смесителна система Heliomix.
Нанасяне
биоцидно средство Sanitol

SPEKTRA Основно покритие

SPEKTRA Основно покритие се ползва като основа преди нанасянето на SPEKTRA Акрилна мазилка. Неговото полагане е задължително в случаите когато SPEKTRA Акрилна мазилка е оцветена в тъмни нюанси. В тези случаи SPEKTRA Основно покритие се оцветява в цвят близък до този на SPEKTRA Акрилна мазилка.
знак за еко продукти - рибка, плуваща в слънце Природо-съобразен продукт
Покривност 1 л / 3 - 5 м2
система Heliomix SPEKTRA Основно покритие подлежи на цветово туниране благодарение на Смесителна система Heliomix
Нанасяне